ONZE WINKEL


Welkom bij Alexanderhoeve in de Rijnstraat in Amsterdam! Mijn naam is Casper van der Vaart en samen met Petra ben ik je graag van dienst. Ooit ben ik in de kaas begonnen, dat zal rond 2010 zijn geweest, als bijbaantje en momenteel heb ik twee winkels. Alles wat ik verkoop is lekker, maar als je mij vraagt wat nou echt het lekkerst is, dan zijn dat toch wel onze rauwmelkse kazen; eerlijke kaas waar je het ambacht echt in proeft! Kom zelf maar eens proeven ;-)

ONS ASSORTIMENT

In onze winkel vind je een geweldig assortiment boeren-, Noord Hollandse en buitenlandse kazen, vers gebrande noten en een prachtig wijn- en portassortiment. Eigenlijk hebben we alles in huis voor een heerlijke avond thuis genieten.


HOLLANDSE KAAS
We hebben in onze winkel tal van Hollandse kazen. Van jong tot zeer oud, van Noord Hollands tot Friese nagelkaas. Daarnaast hebben we ook een mooi assortiment biologische kazen. Altijd eerlijk en vers!

BUITENLANDSE KAAS
Onze buitenlandse kazen zijn eveneens om te smullen. Blauwader, roodkorst, geitenkaas... Je kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het. En altijd de beste kwaliteit!

NOTEN
Onze noten zijn altijd vers. Of je nu van cashews, macadamia's, pinda's of amandelen houdt, Wij hebben het. Altijd vers gebrand op kwaliteit!

WIJN
In onze winkel kun je ook terecht voor de lekkerste wijnen uit heel Europa. Daarnaast hebben wij ook een prachtig portassortiment.

Onze openingstijden zijn
Maandag: 12:00 - 18:00
Dinsdag t/m vrijdag: 9:30 - 18:00
Zaterdag: 9:00 - 17:00


Graag tot ziens bij ons in de winkel!
Casper van der Vaart